Lodowe Szczyty
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Lodowe Szczyty

Nowe Lodowe Szczyty SPECJALNIE DLA WAS na http://8mieczy.rpg-board.net/ (to nie żart)

IndeksIndeks  PortalPortal  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Movis

Go down 
2 posters
AutorWiadomość
Movis

Movis

Male
Liczba postów : 11
Registration date : 22/02/2009

Movis Empty
PisanieTemat: Movis   Movis I_icon_minitimeNie Mar 15, 2009 10:04 pm

No cóż to trzecie podanie-do trzech razy sztuka

1.Krzysztof, lat piętnaście, Warszawa.
2.No pytanie co najmniej ciekawe.. Lubisz wypowiadać się na milion tematów i być wszędzie ale tak w zasadzie za dużo o tobie nie wiem.
Pisze tutaj ponieważ uważam ze przyda ci się więcej niż jeden gracz, podobały mi się twoje posty przy wyborach mg, ogólnie mogę powiedzieć że mnie zaciekawiłeś.
3. Moją wiedzie oceniam na dość dobrze, przez książki zaznajomiłem się z różnymi realmami typu Śródziemie czy Świat Dysku no ale nie wymienię powiedzmy przez które miasto Frodo przechodził jako któreś z kolei czy inne szczególiki.
4.Pierwszy kontakt to oczywiście masa książek która przewaliła się przez moje ręce od czasu gdy stwierdziłem ze "Hobbit" był fajny. Potem już poleciało i nim się obejrzę mam przeczytaną sporą cześć domowej biblioteki. Potem przyszedł czas na pierwsze pbf'y pierwszą sesje w D&D po zauroczeniu Gothickiem czy czymś innym. Nagle to wszystko się urwało na tak z grubsza półtora roku. Potem stwierdziłem ze Zew Cthulhu co poskutkowało kupieniem podręcznika. Potem Jeszcze Warhammer doszedł do grona papierowych RPG które lubię i pozostał tam na pierwszym miejscu. Aktualnie zastanawiam się nad zgłębieniem Neuroshimy.
Powrót do góry Go down
Iskariota
Marszałek Schaboszczakowy
Iskariota

Male
Liczba postów : 177
Registration date : 19/11/2008

Karta Postaci
Imię i Nazwisko (przydomek): Edvard de Grantz
Inwentarz:
Wygląd: Rycerz ludzki, miejscami spaczony mrokiem, który przypomina zgnilizne, czarne oczy z żółtym tęczówkami i ciemny bląd włosy

Movis Empty
PisanieTemat: Re: Movis   Movis I_icon_minitimeNie Mar 15, 2009 10:29 pm

Hmm...spoko podanie...nie mam żadnych zastrzeżeń ^^
Napisz pracę zatytułowaną:

"Życie nekromanty to ciężki kawałek trupa"

Forma dowolna, aczkolwiek mile widziane byłyby zapiski z dziennika. Gdy już skończysz zamieść w tym temacie swoje dzieło, bądź prześlij na PW.

Powodzenia
Powrót do góry Go down

Movis
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Movis Czarny
» Ot, taki sobie Movis

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Lodowe Szczyty :: Elliolan :: Zachodnie Wybrzeże :: Podania-
Skocz do: