Lodowe Szczyty
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Lodowe Szczyty

Nowe Lodowe Szczyty SPECJALNIE DLA WAS na http://8mieczy.rpg-board.net/ (to nie żart)

IndeksIndeks  PortalPortal  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Warlir The Barbarian

Go down 
2 posters
AutorWiadomość
Wiader

Wiader

Male
Liczba postów : 546
Registration date : 19/11/2008

Karta Postaci
Imię i Nazwisko (przydomek): Warlir The Barbarian, Tenara Bard
Inwentarz:
Wygląd: Warlir- wielki zielony ork z morożącymi krew w żyłach czerwonymi tatuażami. Posiada ogon, skrzydła i rogi na głowie oraz dłoniach. Tenara- lśniący duch.

Warlir The Barbarian Empty
PisanieTemat: Warlir The Barbarian   Warlir The Barbarian I_icon_minitimeCzw Lis 20, 2008 12:41 am

Imię: Warlir The Barbarian
Nazwisko: ----
Wzrost: 210
Waga: 100

Rasa: Ork-demon- wielki głupi ork, który po zabiciu pewnego demona został zbryzgany jego krwią. Na ciele orka pojawiły się czerwone mrożące krew w żyłach "tatuaże", rogi oraz ogon i skrzydła.

Statystyki:

SIŁA- znaczenie powyżej przeciętnej
WYTRZYMAŁOŚĆ- znacznie powyżej przeciętnej
SZYBKOŚĆ- przeciętny
ZRĘCZNOŚĆ- przeciętny
MĄDROŚĆ- mierny
PSYCHIKA- poniżej przeciętnej

Inwentarz:

Głowa ::
Szyja ::
Korpus ::
Ręce ::
Prawa dłoń ::
Lewa dłoń ::
Nogi :: Zniszczone skórzane spodnie
Palce ::

Sakiewka: 50 sztuk złota

Historia:
Pewnego dnia obudziłem się w jaskini. Byłym zmęczony. Przetarłem oczy, a wtedy poczułem, że moje ręce pokrywa jakaś ciecz. Otworzyłem oczy i zobaczyłem coś wstrząsającego. Na rękach miałem krew, na twarzy krew, na całym ciele krew, a dookoła mnie wszędzie można było zobaczyć rozczłonkowanego i wypatroszonego demona. Nic nie pamiętałem. Nie wiedziałem co tam się mogło stać, ale jedno wiedziałem na pewno... zabiłem go. Tamtego dnia moje życie się zmieniło. Jedno było dziwne, ponieważ nie wiedziałem czy to co zrobiłem było dobre, czy też złe. Nie byłem zdruzgotany, ani nic nie czułem, poza potwornym głodem. Zjadłem, więc szczątki demona. Następnie wyszedłem z jaskini i ruszyłem w świat, okrutny świat w którym musiałem sprostać wielu niebezpieczeństwom. Często spotykałem ludzi, którzy odtrącali mnie i wyzywali, a ja najczęściej ich zabiłem. Bez litości. Bez żadnych uczyć. Po prostu zabijałem wszystko co stawało mi na drodze. Z czasem atakowały mnie większe grupki śmiałków, którzy chciały mnie zabić dla pieniędzy wyznaczonych za moją głowę. Widocznie komuś nie odpowiadało to, że sieje spustoszenie, lecz ja nie przejmowałem się tym specjalnie i brnąłem do przodu. Nie było by w tym nic ciekawego, gdyby przez ostatnie czasy coś się we mnie nie zmieniało wyrosły mi rogi, skrzydła i ogon, a na mojej skórze pojawiły się czerwone "tatuaże". Dzięki temu, że mogłem latać, moje ciosy były bardziej zabójcze oraz do walki miałem jeszcze prawie dwumetrowy ogon nic już nie mogło stanąć mi na drodze, ale śmiałków było coraz więcej. I żyje tak do dzisiaj zabijając wszystkich śmiałków i szukając potężniejszych przeciwników.
Powrót do góry Go down
Soulforged

Soulforged

Male
Liczba postów : 65
Registration date : 19/11/2008

Karta Postaci
Imię i Nazwisko (przydomek): Slarjik Wróbel
Inwentarz:
Wygląd: Młody mężczyzna, wysoki i dość masywnej postury, o skromnej twarzy i niepozornym zachowaniu.

Warlir The Barbarian Empty
PisanieTemat: Re: Warlir The Barbarian   Warlir The Barbarian I_icon_minitimeCzw Lis 20, 2008 10:30 pm

Karta przyjęta.
Zgodnie z życzeniem gracza- ja prowadzę.
Powrót do góry Go down

Warlir The Barbarian
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Warlir The Barbarian
» Thadeuss Le Barbarian

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Lodowe Szczyty :: Na dobry początek... :: Karty postaci-
Skocz do: