Lodowe Szczyty
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Lodowe Szczyty

Nowe Lodowe Szczyty SPECJALNIE DLA WAS na http://8mieczy.rpg-board.net/ (to nie żart)

IndeksIndeks  PortalPortal  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Bimble Bum’Bomble

Go down 
2 posters
Idź do strony : Previous  1, 2
AutorWiadomość
Hellander

Hellander

Male
Liczba postów : 89
Registration date : 27/11/2008

Karta Postaci
Imię i Nazwisko (przydomek): Bimble Bum’Bomble
Inwentarz:
Wygląd:

Bimble Bum’Bomble - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Bimble Bum’Bomble   Bimble Bum’Bomble - Page 2 I_icon_minitimeNie Gru 07, 2008 6:33 pm

Dawno nie byłem tak zdziwiony - Co to ma być?
- Zaprowadź mnie do chatki. Dziękuję. Tylko powiedz mi gdzie reszta mieszkańców, eee... Zasadźctwa Tygrysa.- powiedziałem.
Spodziewałem się całkowicie czego innego, szczerze mówiąc zawiodłem się. Ogry to naprawdę dziwne stworzenia - ciekawe co mnie spotka kiedy poznam wodza i inne ogry...
Powrót do góry Go down
Lesij
Król Spamu
Lesij

Male
Liczba postów : 769
Registration date : 19/11/2008

PisanieTemat: Re: Bimble Bum’Bomble   Bimble Bum’Bomble - Page 2 I_icon_minitimeNie Gru 07, 2008 7:46 pm

- To być naszych zasadźctwo. Ja Twoją zanieść do Twojej chatki.
A inne mieszkać na drzewach, na polanach, przy strumyku... Nasze spać tam, gdzie nasze najść zmęczenie. Nasze być yyyy... O-by-wa-te-la-my świa-ta- wydukał.- Nasze nie mnieszkać w domach czy nawet jaskiniach.
Nasze zyć w lesie. Jego nas karmić i być naszych dom.
A tu nie mnieszkać same ogry. Naszych być coś na około dziesienć...

Doszliście w końcu do domku, który nijak nie pasował do ogólnego 'wystroju' krainy. Ogr, który był o wiele za duży by do niego wejść, otworzył Ci tylko drzwi i powiedział Ci, do którego pokoju powinieneś iść. Pożegnał się potem i ruszył gdzieś w las.
Zostałeś sam w zupełnie nieznanej krainie, która, jak na razie, prezentowała się bardziej niż groteskowo...
Powrót do góry Go down
http://lodoweszczyty.powerrpg.com
Hellander

Hellander

Male
Liczba postów : 89
Registration date : 27/11/2008

Karta Postaci
Imię i Nazwisko (przydomek): Bimble Bum’Bomble
Inwentarz:
Wygląd:

PisanieTemat: Re: Bimble Bum’Bomble   Bimble Bum’Bomble - Page 2 I_icon_minitimeSro Gru 10, 2008 12:40 am

Wzdychnąłem, po czym usiadłem na łóżku, lecz nie mogłem wytrzymać spokojnie siedząc. Wyciągnąłem notatnik i pióro - muszę coś robić zanim poznam resztę ogrów. Zacząłem pisać, ale zatrzymałem się w jednym momencie:
(...)przybyłem do "Zasadźctwa Tygrysa" - w końcu, od początku mojej podróży minęło...
- Ile już podróżuję? Kompletnie straciłem rachubę czasu - powiedziałem sam do siebie - potem dokończę pisać - mówiąc to schowałem notatnik do kieszeni. Rozglądnąłem się po pokoiku szukając czegoś ciekawego. Miałem ogromną ochotę w czymś poszperać albo coś skonstruować.
Ciekawe za ile wróci Grom...
Powrót do góry Go down
Lesij
Król Spamu
Lesij

Male
Liczba postów : 769
Registration date : 19/11/2008

PisanieTemat: Re: Bimble Bum’Bomble   Bimble Bum’Bomble - Page 2 I_icon_minitimePią Gru 12, 2008 11:51 pm

Do szperania miałeś duzo ciekawych miejsc...
Czułeś się prawie jak w sklepie z zabawkami!
Była szafa, komódka, łóżko z materacem (w którym przecież mogły sie czaić różne skarby) i z dosyć wysokimi nogami- tak, ze mogłeś się w przestrzeni odgraniczonej nimi zmieścić cały i dywan- a, jak wiadomo, często pod takimi chodniczkami również kryją się skarby...
Problem leżał w tym- od czego chciałeś swoje poszukiwania zacząć...
Z tego co pamiętałeś ogr nazwał to miejsce hallem gościnnym- ergo- nie byłeś tu pierwszy i wielu wcześniejszych lokatorów mogło... Ba! Musiało zostawić jakieś slady swojej bytności. Ślady, z których ty mogłeś zrobić małe arcydzieło...
Albo nawet duże! Kto wie co się w takim dziwnym miejscu znajdzie...
Powrót do góry Go down
http://lodoweszczyty.powerrpg.com
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Bimble Bum’Bomble   Bimble Bum’Bomble - Page 2 I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Bimble Bum’Bomble
Powrót do góry 
Strona 2 z 2Idź do strony : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Bimble Bum’Bomble

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Lodowe Szczyty :: Inne :: Archiwum-
Skocz do: