| Nerdil Shadowsong | |
|
+7diablos1994 nameless Movis Archiwilimłoteczkopodobn blazek Arakhen Nitrox 11 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Nitrox
Liczba postów : 31 Age : 30 Skąd : Athkatla Registration date : 12/01/2009
Karta Postaci Imię i Nazwisko (przydomek): Nerdil Shadowsong Inwentarz: Wygląd: Wysoki mężczyzna o dość długich śnieżno białych włosach i oczach koloru niebieskiego.
| Temat: Re: Nerdil Shadowsong Nie Mar 01, 2009 2:16 am | |
| "Zostaje przy Tobie, Wiaderze albo Iskariocie" Czyli Ciebie też wymieniłem | |
|
| |
Wiader
Liczba postów : 546 Age : 30 Skąd : Znienacka Registration date : 19/11/2008
Karta Postaci Imię i Nazwisko (przydomek): Warlir The Barbarian, Tenara Bard Inwentarz: Wygląd: Warlir- wielki zielony ork z morożącymi krew w żyłach czerwonymi tatuażami. Posiada ogon, skrzydła i rogi na głowie oraz dłoniach. Tenara- lśniący duch.
| Temat: Re: Nerdil Shadowsong Nie Mar 01, 2009 2:48 am | |
| No widzisz jak przecinek potrafi zmienić sens? Napisałeś "tobie Wiaderze". Wyglądało to tak jakbyś mówił do kogoś- tobie. Jednak nie wiadomo było do kogo, lecz po tym dodałeś Wiaderze. Co rzuciło światło na sprawę i wyszło, że mówiłeś do mnie. Widzisz jakie przecinki są ważne? | |
|
| |
Iskariota Marszałek Schaboszczakowy
Liczba postów : 177 Age : 31 Skąd : Hell ^^ Registration date : 19/11/2008
Karta Postaci Imię i Nazwisko (przydomek): Edvard de Grantz Inwentarz: Wygląd: Rycerz ludzki, miejscami spaczony mrokiem, który przypomina zgnilizne, czarne oczy z żółtym tęczówkami i ciemny bląd włosy
| Temat: Re: Nerdil Shadowsong Nie Mar 01, 2009 4:13 am | |
| Na spleśniałą bułkę w chlebaku Sap(asassa)kowskiego...ktuś mnie wymienił O.O Buk zapłać dobry...eee...człowieku. P.S. Z przecinkami to się chłopak jakoś wyuczy, no i kilka powtórzeń zauważyłem nadmiernych, ale jak na pierwszą (?) kartę postaci potrafił stworzyć coś w miarę do goluma podobnego. Nie człowieka, bo widać pewne braki. Brawo za długość historii, oprócz tego mógłbym wymienić masę ortografów, ale pozwólcie zacytować kolegę Archi`ego: "nie chce mi się" A tak w ogóle przepraszam za ten śmietnik, ale wiesz chłopcy muszą pokazać jacy są mondrzy, a ja po prostu lubię robić za "tego, który wszędzie jest" | |
|
| |
Nitrox
Karta Postaci Imię i Nazwisko (przydomek): Nerdil Shadowsong Inwentarz: Wygląd: Wysoki mężczyzna o dość długich śnieżno białych włosach i oczach koloru niebieskiego.
| Temat: Re: Nerdil Shadowsong Nie Mar 01, 2009 2:11 pm | |
| Hah rozumiem Cię Iskariota ...Iskariota...Jak jeden MG na Embarosie choć on ma Iscariot . Wiader - Widze, te przecinki są zue ;<. | |
|
| |
Karta Postaci Imię i Nazwisko (przydomek): Edvard de Grantz Inwentarz: Wygląd: Rycerz ludzki, miejscami spaczony mrokiem, który przypomina zgnilizne, czarne oczy z żółtym tęczówkami i ciemny bląd włosy
| Temat: Re: Nerdil Shadowsong Nie Mar 15, 2009 5:20 pm | |
| Skoro mamy nowych MG warto chyba powrócić do nie osądzonych kart (interesik? ) oczywiście o ile ta KP (słowa skierowane do Nitroxa) dalej jest aktualna? | |
|
| |
Lesij Król Spamu
Liczba postów : 769 Age : 33 Registration date : 19/11/2008
| Temat: Re: Nerdil Shadowsong Nie Mar 15, 2009 5:27 pm | |
| Do mnie nieeeeee Patrzajta na poziom trudnościowości | |
|
| |
| Temat: Re: Nerdil Shadowsong Nie Mar 15, 2009 5:31 pm | |
| Nieee...Nie słuchajta go ludziska gada trzy po trzy, bo nie wie, że jest śmiertelnie chory na chorobę biegunową (tj. no eee...sraczka pospolita? ).
Ostatnio zmieniony przez Iskariota dnia Nie Mar 15, 2009 5:33 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Lesij Król Spamu
Liczba postów : 769 Age : 33 Registration date : 19/11/2008
| Temat: Re: Nerdil Shadowsong Nie Mar 15, 2009 5:32 pm | |
| Wiem O.o Mam całą gawrę w pomarańczowo-żółtej lepkiej mazi O.o Trudno nie zobaczyć i nie poczuć O.o | |
|
| |
Nitrox
| Temat: Re: Nerdil Shadowsong Nie Mar 15, 2009 5:48 pm | |
| | |
|
| |
| Temat: Re: Nerdil Shadowsong Nie Mar 15, 2009 5:50 pm | |
| Czyli jak, mogę przyjąć ją ja, czy Lesij aka. Gawra w pomarańczowo-żółtej lepkiej mazi? | |
|
| |
Nitrox
| Temat: Re: Nerdil Shadowsong Nie Mar 15, 2009 5:54 pm | |
| Bierz | |
|
| |
| Temat: Re: Nerdil Shadowsong Nie Mar 15, 2009 5:57 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Nerdil Shadowsong | |
| |
|
| |
| Nerdil Shadowsong | |
|