Lodowe Szczyty
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Lodowe Szczyty

Nowe Lodowe Szczyty SPECJALNIE DLA WAS na http://8mieczy.rpg-board.net/ (to nie żart)

IndeksIndeks  PortalPortal  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Nerdil Shadowsong

Go down 
+7
diablos1994
nameless
Movis
Archiwilimłoteczkopodobn
blazek
Arakhen
Nitrox
11 posters
Idź do strony : Previous  1, 2
AutorWiadomość
Nitrox

Nitrox

Male
Liczba postów : 31
Registration date : 12/01/2009

Karta Postaci
Imię i Nazwisko (przydomek): Nerdil Shadowsong
Inwentarz:
Wygląd: Wysoki mężczyzna o dość długich śnieżno białych włosach i oczach koloru niebieskiego.

Nerdil Shadowsong - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Nerdil Shadowsong   Nerdil Shadowsong - Page 2 I_icon_minitimeNie Mar 01, 2009 2:16 am

"Zostaje przy Tobie, Wiaderze albo Iskariocie" Czyli Ciebie też wymieniłem Razz
Powrót do góry Go down
Wiader

Wiader

Male
Liczba postów : 546
Registration date : 19/11/2008

Karta Postaci
Imię i Nazwisko (przydomek): Warlir The Barbarian, Tenara Bard
Inwentarz:
Wygląd: Warlir- wielki zielony ork z morożącymi krew w żyłach czerwonymi tatuażami. Posiada ogon, skrzydła i rogi na głowie oraz dłoniach. Tenara- lśniący duch.

PisanieTemat: Re: Nerdil Shadowsong   Nerdil Shadowsong - Page 2 I_icon_minitimeNie Mar 01, 2009 2:48 am

No widzisz jak przecinek potrafi zmienić sens? Napisałeś "tobie Wiaderze".
Wyglądało to tak jakbyś mówił do kogoś- tobie. Jednak nie wiadomo było do kogo, lecz po tym dodałeś Wiaderze. Co rzuciło światło na sprawę i wyszło, że mówiłeś do mnie. Widzisz jakie przecinki są ważne? Very Happy
Powrót do góry Go down
Iskariota
Marszałek Schaboszczakowy
Iskariota

Male
Liczba postów : 177

Karta Postaci
Imię i Nazwisko (przydomek): Edvard de Grantz
Inwentarz:
Wygląd: Rycerz ludzki, miejscami spaczony mrokiem, który przypomina zgnilizne, czarne oczy z żółtym tęczówkami i ciemny bląd włosy

PisanieTemat: Re: Nerdil Shadowsong   Nerdil Shadowsong - Page 2 I_icon_minitimeNie Mar 01, 2009 4:13 am

Na spleśniałą bułkę w chlebaku Sap(asassa)kowskiego...ktuś mnie wymienił O.O

Buk zapłać dobry...eee...człowieku.

P.S. Z przecinkami to się chłopak jakoś wyuczy, no i kilka powtórzeń zauważyłem nadmiernych, ale jak na pierwszą (?) kartę postaci potrafił stworzyć coś w miarę do goluma podobnego. Nie człowieka, bo widać pewne braki. Brawo za długość historii, oprócz tego mógłbym wymienić masę ortografów, ale pozwólcie zacytować kolegę Archi`ego:

"nie chce mi się"

A tak w ogóle przepraszam za ten śmietnik, ale wiesz chłopcy muszą pokazać jacy są mondrzy, a ja po prostu lubię robić za "tego, który wszędzie jest" chomik chomik chomik
Powrót do góry Go down
Nitrox

Nitrox

Male

Karta Postaci
Inwentarz:
Wygląd: Wysoki mężczyzna o dość długich śnieżno białych włosach i oczach koloru niebieskiego.

PisanieTemat: Re: Nerdil Shadowsong   Nerdil Shadowsong - Page 2 I_icon_minitimeNie Mar 01, 2009 2:11 pm

Hah rozumiem Cię Iskariota Wink...Iskariota...Jak jeden MG na Embarosie choć on ma Iscariot Wink.

Wiader - Widze, te przecinki są zue ;<.
Powrót do góry Go down
Iskariota
Iskariota

Male

Karta Postaci
Inwentarz:
Wygląd: Rycerz ludzki, miejscami spaczony mrokiem, który przypomina zgnilizne, czarne oczy z żółtym tęczówkami i ciemny bląd włosy

PisanieTemat: Re: Nerdil Shadowsong   Nerdil Shadowsong - Page 2 I_icon_minitimeNie Mar 15, 2009 5:20 pm

Skoro mamy nowych MG warto chyba powrócić do nie osądzonych kart (interesik? chomik) oczywiście o ile ta KP (słowa skierowane do Nitroxa) dalej jest aktualna?
Powrót do góry Go down
Lesij
Król Spamu
Lesij

Male
Liczba postów : 769

PisanieTemat: Re: Nerdil Shadowsong   Nerdil Shadowsong - Page 2 I_icon_minitimeNie Mar 15, 2009 5:27 pm

Do mnie nieeeeee Razz
Patrzajta na poziom trudnościowości :>
Powrót do góry Go down
http://lodoweszczyty.powerrpg.com
Iskariota
Iskariota

Male

Karta Postaci
Inwentarz:

PisanieTemat: Re: Nerdil Shadowsong   Nerdil Shadowsong - Page 2 I_icon_minitimeNie Mar 15, 2009 5:31 pm

Nieee...Nie słuchajta go ludziska gada trzy po trzy, bo nie wie, że jest śmiertelnie chory na chorobę biegunową (tj. no eee...sraczka pospolita? ^^).

Ostatnio zmieniony przez Iskariota dnia Nie Mar 15, 2009 5:33 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Lesij
Król Spamu
Lesij

Male
Liczba postów : 769

PisanieTemat: Re: Nerdil Shadowsong   Nerdil Shadowsong - Page 2 I_icon_minitimeNie Mar 15, 2009 5:32 pm

Wiem O.o Mam całą gawrę w pomarańczowo-żółtej lepkiej mazi O.o Trudno nie zobaczyć i nie poczuć O.o
Powrót do góry Go down
http://lodoweszczyty.powerrpg.com
Nitrox

Nitrox

Male

Karta Postaci
Inwentarz:

PisanieTemat: Re: Nerdil Shadowsong   Nerdil Shadowsong - Page 2 I_icon_minitimeNie Mar 15, 2009 5:48 pm

Jest aktualna.
Powrót do góry Go down
Iskariota
Iskariota

Male

Karta Postaci
Inwentarz:

PisanieTemat: Re: Nerdil Shadowsong   Nerdil Shadowsong - Page 2 I_icon_minitimeNie Mar 15, 2009 5:50 pm

Czyli jak, mogę przyjąć ją ja, czy Lesij aka. Gawra w pomarańczowo-żółtej lepkiej mazi?
Powrót do góry Go down
Nitrox

Nitrox

Male

Karta Postaci
Inwentarz:

PisanieTemat: Re: Nerdil Shadowsong   Nerdil Shadowsong - Page 2 I_icon_minitimeNie Mar 15, 2009 5:54 pm

Bierz Wink
Powrót do góry Go down
Iskariota
Iskariota

Male

Karta Postaci
Inwentarz:

PisanieTemat: Re: Nerdil Shadowsong   Nerdil Shadowsong - Page 2 I_icon_minitimeNie Mar 15, 2009 5:57 pm

Yahooo... chomik chomik chomik
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Nerdil Shadowsong   Nerdil Shadowsong - Page 2 I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Nerdil Shadowsong
Powrót do góry 
Strona 2 z 2Idź do strony : Previous  1, 2

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Lodowe Szczyty :: Na dobry początek... :: Karty postaci-
Skocz do: