| Czego człeki słuchacie? | |
|
+16Hellander Dzidzia Archiwilimłoteczkopodobn Servantes Iskariota Mayos bubu Kivan Moveric Misiek Arakhen Neat Reaver Nalvia Aramir Lesij Wiader 20 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Nalvia
Liczba postów : 20 Age : 32 Skąd : Warszawa Registration date : 23/11/2008
Karta Postaci Imię i Nazwisko (przydomek): Susanne Lexin Inwentarz: Wygląd: Blada cera, kruczoczrne włosy, fioletowe oczy, najczęściej w męskim stroju podróżnym.
| Temat: Re: Czego człeki słuchacie? Nie Lis 23, 2008 11:54 pm | |
| Offspring jeszcze przejdzie, ale Korn? No mówiłam, herezje piszesz xD | |
|
| |
Wiader
Liczba postów : 546 Age : 30 Skąd : Znienacka Registration date : 19/11/2008
Karta Postaci Imię i Nazwisko (przydomek): Warlir The Barbarian, Tenara Bard Inwentarz: Wygląd: Warlir- wielki zielony ork z morożącymi krew w żyłach czerwonymi tatuażami. Posiada ogon, skrzydła i rogi na głowie oraz dłoniach. Tenara- lśniący duch.
| Temat: Re: Czego człeki słuchacie? Nie Lis 23, 2008 11:56 pm | |
| To Slipknot albo Metalica. | |
|
| |
Nalvia
Karta Postaci Imię i Nazwisko (przydomek): Susanne Lexin Inwentarz: Wygląd: Blada cera, kruczoczrne włosy, fioletowe oczy, najczęściej w męskim stroju podróżnym.
| Temat: Re: Czego człeki słuchacie? Nie Lis 23, 2008 11:57 pm | |
| A czemu nie Nightwish? | |
|
| |
Wiader
Karta Postaci Imię i Nazwisko (przydomek): Warlir The Barbarian, Tenara Bard Inwentarz: Wygląd: Warlir- wielki zielony ork z morożącymi krew w żyłach czerwonymi tatuażami. Posiada ogon, skrzydła i rogi na głowie oraz dłoniach. Tenara- lśniący duch.
| Temat: Re: Czego człeki słuchacie? Nie Lis 23, 2008 11:58 pm | |
| Bo mają beznadziejną wokalistkę. | |
|
| |
Nalvia
| Temat: Re: Czego człeki słuchacie? Pon Lis 24, 2008 12:00 am | |
| Wcale nie jest beznadziejna. Jest bardzo dobra A czemu uważasz, że jest beznadziejna? EDIT: se przesłuchaj tego: Ever DreamI wish I had an angelOver the hills and far awayI jak po przesłuchaniu tego, dalej będziesz twierdzić, że jest beznadziejna, to znaczy, że po prostu nie lubisz damskiego wokalu | |
|
| |
Wiader
| Temat: Re: Czego człeki słuchacie? Pon Lis 24, 2008 12:24 am | |
| Nie lubię damskiego wokalu w tego tupu muzyce. | |
|
| |
Nalvia
| Temat: Re: Czego człeki słuchacie? Pon Lis 24, 2008 8:37 am | |
| Ale to, że Ty nie lubisz, wcale nie znaczy, że jest beznadziejna | |
|
| |
Wiader
| Temat: Re: Czego człeki słuchacie? Pon Lis 24, 2008 9:21 am | |
| | |
|
| |
Lesij Król Spamu
Liczba postów : 769 Age : 33 Registration date : 19/11/2008
| Temat: Re: Czego człeki słuchacie? Pon Lis 24, 2008 10:02 am | |
| Wiader myśli... Nie za dużo powiedziane Wiaderowi WYDAJE SIĘ, że jeżeli będzie coś mówił arbitralnie to wygra dyskusję bez argumentów. Musisz się przyzwyczaić Wczoraj chciał mi wmówić (w podobny sposób jak teraz Tobie, że Nightwish ssie), że Rick Roll'D to moja muzyka tylko dlatego, że dla jajec wrobiłem go w jej słuchanie ;] | |
|
| |
Nalvia
| Temat: Re: Czego człeki słuchacie? Pon Lis 24, 2008 12:37 pm | |
| Powiedział, co wiedział, a że niewiele wie, to cóż... | |
|
| |
Aramir Patryś - Chodzący Tut
Liczba postów : 577 Skąd : Numen Registration date : 22/11/2008
Karta Postaci Imię i Nazwisko (przydomek): Andegawen Inwentarz: Wygląd: http://images26.fotosik.pl/299/abb33612a0baed6d.gif
| Temat: Re: Czego człeki słuchacie? Pon Lis 24, 2008 4:24 pm | |
| Nie... nie lubisz damskiego wokalu w tego typu muzyce to ty jesteś ograniczony. Jak byś nie wiedział w symfonicznym metalu tylko kobiety śpiewają (a jak nie, to w tym wypadku faceci ssą z połykaniem - w tą lukę niech Lesij coś wstawi, bo z tego co wyczytałem w sesjach ma bardzo rozwinięte słownictwo pod tym kątem). A jeśli już denerwuje Cię tylko damski wokal to posłuchaj Epiki, gdzie jest fura damskiego i ... tak, tak ... growl i to bardzo dobry (gitara, bębny, skrzypce). Jeśli to Ci się nie spodoba to znaczy, że jak na twój (nasz) wiek nie dorosłeś odpowiednio! Aby rozwiać wątpliwości co do NW - Anette też ładnie śpiewa. Aby rozwiać wątpliwości co do Wiadera ( ) - nie lubisz prawdziwego metalu, znasz tylko niektóre zespoły, które są znane. -|| - do Slipknotu - jest fajny Aby nie offtopować głupio powiem, że odkryłem folk/power metalowy zespół Elvenking... i wymiata! A Warraha i Kelthuzzad nie są śmieszni tylko zaje I dodam nie lubiącym NW, Epicy, Warrahy, Kel i EK - Wstawiłem jak prosiłeś, ale to nie jest mój gryps tylko Souleczka XD
pozdrawiam
Wiecznie Czuwający Misiu Lesiu O.o | |
|
| |
Wiader
| Temat: Re: Czego człeki słuchacie? Pon Lis 24, 2008 6:56 pm | |
| Zaskoczyłeś mnie dakkan. Epica jest zajebiaszcza. A co do znanych zespołów to nie powiedział bym, żeby Fantomas był przeraźliwie znany. Albo Orange The Juice. Ale Epici nie słuchałem i właśnie się wkręciłem. No, a głównie Dance Of Fate ma boski teledysk. W moich klimatach. Albo jakiś takiś teledysk by ktoś. Widocznie tylko mam jakieś uprzedzenie do NW. Dodatkowo słucham jeszcze Incubusa, Peeping Toma, Black Sabbath, Brujeria, Dellinger. No i najczęściej to tego słucham poza wymienionymi wcześniej. Choć słucham też innych zespołów. | |
|
| |
Moveric
Liczba postów : 257 Age : 32 Skąd : Kraków Registration date : 20/11/2008
Karta Postaci Imię i Nazwisko (przydomek): Moveric, Motion Inwentarz: Wygląd:
| Temat: Re: Czego człeki słuchacie? Sro Lis 26, 2008 7:18 pm | |
| Ja słucham rocka i metalu. Uważam że Nightwish jest świetny ale niestety zmieniła im się wokalistka By wiader się przekonał moge polecic moim zdaniem najleprzy utwór Nemo | |
|
| |
Moveric
Liczba postów : 257 Age : 32 Skąd : Kraków Registration date : 20/11/2008
Karta Postaci Imię i Nazwisko (przydomek): Moveric, Motion Inwentarz: Wygląd:
| Temat: Re: Czego człeki słuchacie? Sro Lis 26, 2008 7:21 pm | |
| | |
|
| |
Karta Postaci Imię i Nazwisko (przydomek): Andegawen Inwentarz: Wygląd: http://images26.fotosik.pl/299/abb33612a0baed6d.gif
| Temat: Re: Czego człeki słuchacie? Sro Lis 26, 2008 8:09 pm | |
| Ale offtop. Skoro już polecamy to posłuchajcie sobie Blind Guardian - Fallen Angel z teledyskiem z Sacreda II. A Heterometrus (sry jak się pomyliłem) może wam powiedzieć, że jest boski. | |
|
| |
Kivan
Liczba postów : 16 Age : 33 Skąd : Kępno Registration date : 25/11/2008
Karta Postaci Imię i Nazwisko (przydomek): Inwentarz: Wygląd:
| Temat: Re: Czego człeki słuchacie? Sro Lis 26, 2008 8:37 pm | |
| | |
|
| |
Lesij Król Spamu
| Temat: Re: Czego człeki słuchacie? Sro Lis 26, 2008 8:43 pm | |
| A znasz coś Mietka jeszcze? Z tego co wiem to tylko z tym kawałkiem się afiszujesz wszem i wobec | |
|
| |
Kivan
| Temat: Re: Czego człeki słuchacie? Sro Lis 26, 2008 8:46 pm | |
| Ale ja jestem wielkim fanem tego kawałka i niczego innego nie słuchałem, nie słucham i słuchać nie będę Aha i nigdy nie mówiłem, że słucham Mietka tylko zawsze wyszczególniałem, że chodzi o ten kawałek. | |
|
| |
Lesij Król Spamu
| Temat: Re: Czego człeki słuchacie? Sro Lis 26, 2008 9:13 pm | |
| Że tak to ujmę: 'Pffff...' | |
|
| |
Kivan
| Temat: Re: Czego człeki słuchacie? Sro Lis 26, 2008 10:06 pm | |
| | |
|
| |
| Temat: Re: Czego człeki słuchacie? Sro Lis 26, 2008 10:08 pm | |
| Powiem to co L. tylko edytuje na Indiański: `Pfff-f-f-f, Pfff-f-f-f, Pfff-f-f-f!` | |
|
| |
Wiader
| Temat: Re: Czego człeki słuchacie? Sro Lis 26, 2008 10:11 pm | |
| Kruczku tam wcześniej... by Mover to nie był offtop tylko spam. Offtop to jak ktoś gada nie na temat. A słuchacie U2? Fajny zespół. Na pewno słuchacie. Cały świat ich zna. | |
|
| |
Nalvia
| Temat: Re: Czego człeki słuchacie? Sro Lis 26, 2008 10:31 pm | |
| AAA! U2!! Kocham ich! Są cudowni, niepowtarzalni i genialni Tak samo jak R.E.M. | |
|
| |
Lesij Król Spamu
| Temat: Re: Czego człeki słuchacie? Sro Lis 26, 2008 10:36 pm | |
| | |
|
| |
bubu
Liczba postów : 8 Age : 21 Registration date : 23/11/2008
| Temat: Re: Czego człeki słuchacie? Sro Lis 26, 2008 10:38 pm | |
| Gatunki? Mhm, Rock alternatywny, Electronica a najlepiej jak razem ;-)
/Muse /Pendulum /Digitalism
..i wiele wiele innych | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Czego człeki słuchacie? | |
| |
|
| |
| Czego człeki słuchacie? | |
|