| Czego człeki słuchacie? | |
|
+16Hellander Dzidzia Archiwilimłoteczkopodobn Servantes Iskariota Mayos bubu Kivan Moveric Misiek Arakhen Neat Reaver Nalvia Aramir Lesij Wiader 20 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Wiader
Liczba postów : 546 Age : 30 Skąd : Znienacka Registration date : 19/11/2008
Karta Postaci Imię i Nazwisko (przydomek): Warlir The Barbarian, Tenara Bard Inwentarz: Wygląd: Warlir- wielki zielony ork z morożącymi krew w żyłach czerwonymi tatuażami. Posiada ogon, skrzydła i rogi na głowie oraz dłoniach. Tenara- lśniący duch.
| Temat: Czego człeki słuchacie? Czw Lis 20, 2008 12:44 pm | |
| No więc czego słuchacie drodzy forumowicze? Co byście polecili innym? Ja na przykład słucham rocka i metalu, a ostatnio najczęściej: The Offspring. The Offspring
Ostatnio zmieniony przez Wiader dnia Sob Lis 22, 2008 10:56 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Lesij Król Spamu
Liczba postów : 769 Age : 33 Registration date : 19/11/2008
| Temat: Re: Czego człeki słuchacie? Pią Lis 21, 2008 7:23 pm | |
| Ja bym polecił kozią kupę. Jest wyjątkowo dobra na porost brwi. | |
|
| |
Wiader
Karta Postaci Imię i Nazwisko (przydomek): Warlir The Barbarian, Tenara Bard Inwentarz: Wygląd: Warlir- wielki zielony ork z morożącymi krew w żyłach czerwonymi tatuażami. Posiada ogon, skrzydła i rogi na głowie oraz dłoniach. Tenara- lśniący duch.
| Temat: Re: Czego człeki słuchacie? Pią Lis 21, 2008 7:38 pm | |
| Fajnej muzyczki słuchasz. | |
|
| |
Lesij Król Spamu
| Temat: Re: Czego człeki słuchacie? Pią Lis 21, 2008 7:54 pm | |
| Hmmm... To nie do słuchania tylko do smarowania. Ale jak lubisz słuchać co Ci ma kupa do powiedzenia, to na zdrowie... | |
|
| |
Aramir Patryś - Chodzący Tut
Liczba postów : 577 Skąd : Numen Registration date : 22/11/2008
Karta Postaci Imię i Nazwisko (przydomek): Andegawen Inwentarz: Wygląd: http://images26.fotosik.pl/299/abb33612a0baed6d.gif
| Temat: Re: Czego człeki słuchacie? Sob Lis 22, 2008 10:54 pm | |
| Ale głupia nazwa tematu. Co do kaki - jak są muchy to nieźle potrafi zaśpiewać, a ogólnie to przemawia smrodem Ja słucham metalu, głównie power (zwany przez głupców epic metalem). | |
|
| |
Wiader
| Temat: Re: Czego człeki słuchacie? Sob Lis 22, 2008 10:57 pm | |
| Nazwa zmieniona. Pasuje? A ja tam posłucham co mi bard zagra. | |
|
| |
Karta Postaci Imię i Nazwisko (przydomek): Andegawen Inwentarz: Wygląd: http://images26.fotosik.pl/299/abb33612a0baed6d.gif
| Temat: Re: Czego człeki słuchacie? Sob Lis 22, 2008 10:58 pm | |
| Bard song zagra ? Czyli Ślepy Wartownik ? Żartuje. Dobrze, że zmieniłeś nazwę tematu bo mnie już oczy bolały (a jak oczy by mnie zaczęły piec, w połączeniu z bólem głowy zamieniły by mnie w zombie). | |
|
| |
Nalvia
Liczba postów : 20 Age : 32 Skąd : Warszawa Registration date : 23/11/2008
Karta Postaci Imię i Nazwisko (przydomek): Susanne Lexin Inwentarz: Wygląd: Blada cera, kruczoczrne włosy, fioletowe oczy, najczęściej w męskim stroju podróżnym.
| Temat: Re: Czego człeki słuchacie? Nie Lis 23, 2008 3:12 pm | |
| A tak z czystej ciekawości, jak się nazywał ten temat? xP | |
|
| |
| Temat: Re: Czego człeki słuchacie? Nie Lis 23, 2008 3:34 pm | |
| Jakoś tak `Musycka`, czy coś takiego ^^ | |
|
| |
Wiader
| Temat: Re: Czego człeki słuchacie? Nie Lis 23, 2008 3:35 pm | |
| Nie prawda. Było "Muzycka". | |
|
| |
Neat Reaver
Liczba postów : 108 Age : 32 Registration date : 22/11/2008
Karta Postaci Imię i Nazwisko (przydomek): Neat Reaver Inwentarz: Wygląd:
| Temat: Re: Czego człeki słuchacie? Nie Lis 23, 2008 4:02 pm | |
| o ja jego... ostatnio mam wielki apetyt na power Metal, przeplatany Gothic'iem... Sabatooon!!! xD | |
|
| |
| Temat: Re: Czego człeki słuchacie? Nie Lis 23, 2008 4:21 pm | |
| | |
|
| |
Neat Reaver
Liczba postów : 108 Age : 32 Registration date : 22/11/2008
Karta Postaci Imię i Nazwisko (przydomek): Neat Reaver Inwentarz: Wygląd:
| Temat: Re: Czego człeki słuchacie? Nie Lis 23, 2008 4:52 pm | |
| Do gotów nic, ale do poweru już dużo xD | |
|
| |
Arakhen
Liczba postów : 366 Skąd : Kraków Registration date : 20/11/2008
Karta Postaci Imię i Nazwisko (przydomek): Arakhen Velor Inwentarz: Wygląd:
| Temat: Re: Czego człeki słuchacie? Nie Lis 23, 2008 5:23 pm | |
| A ja słucham wszystkiego, dosłownie, wszystkiego co mi w ucho wpadnie. Jednak tym najlepsiejszym jak dla mnie jest Pop Rock mieszany z Rockiem... ot co... | |
|
| |
| Temat: Re: Czego człeki słuchacie? Nie Lis 23, 2008 5:49 pm | |
| Neat, ale nie amerykańskiego Tylko Europejskiego/Niemieckiego \m/ Ale nie zaprzeczysz, że Niemcy wypromowali lepszą muzę ? | |
|
| |
Misiek
Liczba postów : 10 Age : 30 Skąd : Lbn Registration date : 22/11/2008
Karta Postaci Imię i Nazwisko (przydomek): Iriel Zak'Areth Inwentarz: Wygląd: Wysoki jak na drowa, ciemna skóra i białe włosy dochodzące do ramion.
| Temat: Re: Czego człeki słuchacie? Nie Lis 23, 2008 9:32 pm | |
| A ja słucham roots, reggae, ragga. Nie trawie wszelkich rodzajów metali. Jak już to blues/jazz | |
|
| |
| Temat: Re: Czego człeki słuchacie? Nie Lis 23, 2008 9:55 pm | |
| Dobre porównanie. Nie trawie wszelkich rodzajów metali. Jak już to blues/jazzŻe niby to blues/jazz to odmiana metalu, albo na odwrót ? | |
|
| |
Lesij Król Spamu
| Temat: Re: Czego człeki słuchacie? Nie Lis 23, 2008 10:05 pm | |
| Czepiasz się i to bez uzasadnienia Jak już= Jeśli już czegoś mam słuchać- skrót myślowy | |
|
| |
Misiek
Liczba postów : 10 Age : 30 Skąd : Lbn Registration date : 22/11/2008
Karta Postaci Imię i Nazwisko (przydomek): Iriel Zak'Areth Inwentarz: Wygląd: Wysoki jak na drowa, ciemna skóra i białe włosy dochodzące do ramion.
| Temat: Re: Czego człeki słuchacie? Nie Lis 23, 2008 10:30 pm | |
| Nawet :"Jak już czegos mam słuchać oprócz w/w" | |
|
| |
Lesij Król Spamu
| Temat: Re: Czego człeki słuchacie? Nie Lis 23, 2008 10:50 pm | |
| A w moim przypadku to jest dziwnie... Słucham dosłownie wszystkiego co mi się spodoba. Ale podobają mi się dziwne rzeczy XD Na ten przykłąd Chorał Gregoriański... Pozostałe moje gusta- to wypisz wymaluj alternatywa. Możecie twierdzić, że jestem pozer i ze na siłę się wpisuję w tę alternatywę jako głupi burżuj Powiem Wam jedno- sram na to XD A poniżej przykłady (nie tylko alternatwa jakby co): FiszThe ProdigyVoo Voo (a masz Soul!)Miszczu DżanerkaSpooky Men's ChoraleVeni Creator Spiritus XDRHCPZaznaczyłem tych wykonawców/gatunki, których/z których potrafię wymienić (zaśpiewać) co najmniej pięć piosenków, które z kolei NAPRAWDĘ mi się podobają P.S. Nalvia jestem Ci tak dźwięczny jak dawno nikomu nie byłem XD - ta emotka rządzi po prostu XD | |
|
| |
Nalvia
Karta Postaci Imię i Nazwisko (przydomek): Susanne Lexin Inwentarz: Wygląd: Blada cera, kruczoczrne włosy, fioletowe oczy, najczęściej w męskim stroju podróżnym.
| Temat: Re: Czego człeki słuchacie? Nie Lis 23, 2008 11:15 pm | |
| C'nie? A ja słucham różnej muzyki... Jakiś metal, jakiś rock, jakiś pop. Tylko nie jakiś hip-hop i techno Z zespołów to ostatnio mam fazę na Blind Gurdiana i Nightwisha. Nightwish to bardzo świeży, 3 dni temu dyskografię ściągnęłam i od tamtego czasu wałkuję ją na okrągło Boże, jaki Tarja ma głos <3 | |
|
| |
| Temat: Re: Czego człeki słuchacie? Nie Lis 23, 2008 11:34 pm | |
| Też lubię Nighwisha. Polecam jeszcze Epikę (Epica). | |
|
| |
Wiader
| Temat: Re: Czego człeki słuchacie? Nie Lis 23, 2008 11:43 pm | |
| Nie, nie, nie! Nightwish ma beznadziejną wokalistkę. | |
|
| |
Nalvia
| Temat: Re: Czego człeki słuchacie? Nie Lis 23, 2008 11:49 pm | |
| Precz szatanie! Nie będziesz tutaj herezji pisać! | |
|
| |
Wiader
| Temat: Re: Czego człeki słuchacie? Nie Lis 23, 2008 11:52 pm | |
| Ludzie posłuchajcie sobie Korna, Offspringu wszystkiego, ale nie ich!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Czego człeki słuchacie? | |
| |
|
| |
| Czego człeki słuchacie? | |
|