| Pytania co do Krainy | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Archiwilimłoteczkopodobn Wielki Wezyr
Liczba postów : 619 Age : 36 Skąd : Z zachodu Registration date : 19/11/2008
Karta Postaci Imię i Nazwisko (przydomek): Mag Eustachy Inwentarz: Wygląd: Łojezu!
| Temat: Pytania co do Krainy Nie Gru 21, 2008 2:52 am | |
| Więc, jak macie jakieś wątpliwości co do krainy, polityki, geografii, ekonomi, fizyki kwantowej, kodowania znaków w unicode, lub nie wiecie jak przyklejono teflon do patelni, pytać tutaj.
Będzie to bardzo miło widziane, bo znaczy że a) myślicie i b) ja mogę rozwijać swoją krainę | |
|
| |
Aramir Patryś - Chodzący Tut
Liczba postów : 577 Skąd : Numen Registration date : 22/11/2008
Karta Postaci Imię i Nazwisko (przydomek): Andegawen Inwentarz: Wygląd: http://images26.fotosik.pl/299/abb33612a0baed6d.gif
| Temat: Re: Pytania co do Krainy Wto Gru 23, 2008 1:09 am | |
| Ja mam pytanie - czy Driady chodzą nago, czy może coś tam na sobie mają? A, był bym zapomniał. Jeszcze mam pytanie - jak Ci dwaj hobbici, Kaczyńscy z Shire ukradli księżyc? Bardzo bym prosił o szczegółowy opis zdarzenia, uwzględniający myśli bohaterów i dialogi, a również ich twarze (był bym pewny, że to na pewno oni) | |
|
| |
Karta Postaci Imię i Nazwisko (przydomek): Mag Eustachy Inwentarz: Wygląd: Łojezu!
| Temat: Re: Pytania co do Krainy Wto Gru 23, 2008 1:29 am | |
| Co do driad - jedni mówią iż chodzą jak je natura stworzyła, natomiast inni twierdzą, iż mają mniej lub bardziej skąpy przyodziewek, praktycznie każdy opisuje je inaczej, takoż ich ubiór. | |
|
| |
Karta Postaci Imię i Nazwisko (przydomek): Andegawen Inwentarz: Wygląd: http://images26.fotosik.pl/299/abb33612a0baed6d.gif
| Temat: Re: Pytania co do Krainy Wto Gru 23, 2008 1:35 am | |
| Czy to prawda, iż wystarczy np. przynieś łeb jakiegoś zwierzaka i zostanie się zapisanym w kartach historii krainy? | |
|
| |
| Temat: Re: Pytania co do Krainy Wto Gru 23, 2008 1:46 am | |
| Tak, to prawda, o ile zwierzak jest jeszcze nieznany. | |
|
| |
| Temat: Re: Pytania co do Krainy Wto Gru 23, 2008 2:22 am | |
| Jak na razie nie mam pomysłu na pytanie, jednak nie wypada robić spamu.
Czy uwzględniasz broń palną? Wszak wiemy, że krasnoludy to spece od karabinów wszelkiej maści. | |
|
| |
| Temat: Re: Pytania co do Krainy Nie Mar 01, 2009 10:47 pm | |
| broń palna już jest na zachodzie, stąd logicznym jest, że prędzej czy później przydryfuje i tutaj P | |
|
| |
lausius
Liczba postów : 3 Registration date : 07/03/2009
| Temat: Re: Pytania co do Krainy Sob Mar 07, 2009 8:39 am | |
| czy wszystkie sesje są i będą w układzie mistrz plus gracz, czy zdarzy się sesja mistrz i dwóch graczy lub trzech ? | |
|
| |
| Temat: Re: Pytania co do Krainy Sob Mar 07, 2009 4:51 pm | |
| Póki co nie przewiduje multisesji. Ale kto wie co przyniesie przyszłość | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Pytania co do Krainy | |
| |
|
| |
| Pytania co do Krainy | |
|