Lodowe Szczyty
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Lodowe Szczyty

Nowe Lodowe Szczyty SPECJALNIE DLA WAS na http://8mieczy.rpg-board.net/ (to nie żart)

IndeksIndeks  PortalPortal  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Ziutolecki

Go down 
AutorWiadomość
Ziutolecki

Ziutolecki

Male
Liczba postów : 3
Registration date : 29/03/2010

Karta Postaci
Imię i Nazwisko (przydomek):
Inwentarz:
Wygląd:

Ziutolecki Empty
PisanieTemat: Ziutolecki   Ziutolecki I_icon_minitimePon Mar 29, 2010 1:24 am

1. Nazywam się Patryk, mam 13 lat. Ogólnie lubię obracać się wokół klimatu "fantasy"
2. Wysyłam do Ciebie swoje podanie, bo podoba mi się kraina którą stworzyłeś - ponadto, wyraźnie określiłeś jak wygląda Twój świat, po prostu trudno jest się w nim naprawdę pogubić (przynajmniej wg. mnie) Smile
3. Ciężko określić... lubię książki fantastyczne, gram w wiele gier o charakterze "fantasy", poza tym sam próbowałem pisać swoje małe opowiadania (ze względu na "lekkość pisania" którą zostałem obdarzony Razz) - niestety żadnej nie ukończyłem. Sądzę, że jestem nieźle obyty z takimi klimatami.
4. Tak jak już napisałem: książki (Terry Pratchett, J.K. Rowling itp. - "liznąłem" też Maję Lidię Kossakowską, a konkretnie "Siewca wiatru", jeszcze nie ukończyłem książki), gry komputerowe (np. Warcraft, Spellforce, Heroes Of Might And Magic), sam trochę pisałem opowieści.

Pozdrawiam!
Powrót do góry Go down

Ziutolecki
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Lodowe Szczyty :: Elliolan :: Zachodnie Wybrzeże :: Podania-
Skocz do: