Lodowe Szczyty
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Lodowe Szczyty

Nowe Lodowe Szczyty SPECJALNIE DLA WAS na http://8mieczy.rpg-board.net/ (to nie żart)

IndeksIndeks  PortalPortal  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Wanderer....

Go down 
2 posters
AutorWiadomość
Jagla

Liczba postów : 35
Registration date : 20/11/2008

Karta Postaci
Imię i Nazwisko (przydomek):
Inwentarz:
Wygląd:

Wanderer.... Empty
PisanieTemat: Wanderer....   Wanderer.... I_icon_minitimeCzw Paź 29, 2009 6:56 pm

Witam, chciałem przedstawić wam jedną grę która jest jedną z lepszych gier RPG mmo via w które kiedykolwiek grałem.

WANDERER jest tekstową grą z gatunku wahającego się między MMORPG a cRPG, pozwalającą wcielić się w wybraną postać i przeżyć niezapomniane przygody w barwnym i bogatym świecie Idarionis. W obecnym stanie gra jest w ciągłym rozwoju. Dodawane są wciąż nowe lokacje do zwiedzania, nowi przeciwnicy do pokonania, nowe wyzwania do podjęcia. Na pewno nie zabraknie graczowi ciekawych wrażeń.

Największym atutem gry jest fakt, że to my, gracze, tworzymy świat. Programista, człowiek uprzejmy i otwarty, chętnie przyjmuje pomysły i prace graczy, jakie zamieszczają na forum i wdraża je do samej gry. Jeśli czujecie się na siłach, możecie napisać od strony fabuły całą przygodę by, za jakiś czas, z miłym zaskoczeniem móc ją przejść, opatrzoną waszym nickiem w miejscu autora!

Społeczeństwo WANDERERA to inteligentni i dojrzali gracze, którzy równie dobrze potrafią się bawić, co trzymać klimatu i reguł. Muszę was od razu przestrzec - jeśli oczekujecie znaleźć tam hordy "zioMaLi", zaczynających zdanie od "Elo, free itans plix!!!1" no to przykro mi, ale się srogo rozczarujecie Very Happy Do WANDERERA nie dostanie się nikt, kto nie potrafi wykazać się odrobiną rozumu, czytania ze zrozumieniem i kultury.

Skopiowane z www.mmorpg.org.pl bo ten tekst oddaje w 100% realia tej gry. Parę słów od siebie. Gra wymaga sporo do myślenia, na początku jest test którego przeciętny ogr może nie przejść co go zniechęci (test na czytanie ze zrozumieniem). Wysoki poziom intelektualny graczy tak jak i programisty który co chwile rozpatruję pomysły graczy. Gram w to od nie dawna, lecz mogę z całą odpowiedzialnością polecić tą gre fanom gier RPG
Powrót do góry Go down
No_Name

No_Name

Male
Liczba postów : 78
Registration date : 23/11/2008

Wanderer.... Empty
PisanieTemat: Re: Wanderer....   Wanderer.... I_icon_minitimeWto Lis 03, 2009 12:46 am

Hi! haw any free pot? 1000k gold for beer pot!!! pls!!!

A tak pół serio: Tyś erpegie widziała...
Powrót do góry Go down

Wanderer....
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Lodowe Szczyty :: Karczma :: Fantasy & RPG-
Skocz do: