1. Ech... ogólnie rzecz biorąc, informacje ogólne nie dają żadnej wiedzy o człowieku. Tak mnie się wydaje. Ale jeśli to ma pomóc, dobrze. Imię moje Karolina, lat mam szesnaście. Płeć piękna, a jakże.
2. Wiedza moja na Twój temat specjalnie rozległa nie jest. Zostałam na lodzie po rezygnacji Varina, u nameless'a i Archiego miejsc brak, to i tutaj się pojawiłam.
3. Zawsze, gdy wydaje mi się, że kolejna książka niczym mnie już nie zaskoczy, trafiam na opowieść, jakiej jeszcze nie czytałam. Szczególnie cenię sobie naszych rodzimych fantastów (Sapkowski, Pilipiuk, Kres, Kańtoch), naturalnie w pokoju mam ołtarzyk Tolkiena oraz Gaimana, ale i wschodni sąsiedzi (Sedia, Strugaccy, Łukjanienko) w większości mi odpowiadają. Nie wspominając rzeszy innych pisarzy. O fantasy więc wiem, iż niemal nic jeszcze nie wiem. Bo tylko to mogę napisać z czystym sercem.
4. Książki, książki i jeszcze raz książki. Chociaż właściwie zaczęło się lata temu od MMORPG. Nie grywam w żadne Warhammery lub Neuroshimy. Czasem zdarza mi się wpaść na kilugodzinną sesyjkę do znajomych, ale preferuję realia autorskie.
5. ...