Lodowe Szczyty
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Lodowe Szczyty

Nowe Lodowe Szczyty SPECJALNIE DLA WAS na http://8mieczy.rpg-board.net/ (to nie żart)

IndeksIndeks  PortalPortal  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Delilah

Go down 
2 posters
AutorWiadomość
Delilah

Delilah

Female
Liczba postów : 24
Registration date : 07/02/2009

Delilah Empty
PisanieTemat: Delilah   Delilah I_icon_minitimeSro Maj 13, 2009 9:12 pm

1. Ech... ogólnie rzecz biorąc, informacje ogólne nie dają żadnej wiedzy o człowieku. Tak mnie się wydaje. Ale jeśli to ma pomóc, dobrze. Imię moje Karolina, lat mam szesnaście. Płeć piękna, a jakże.
2. Wiedza moja na Twój temat specjalnie rozległa nie jest. Zostałam na lodzie po rezygnacji Varina, u nameless'a i Archiego miejsc brak, to i tutaj się pojawiłam.
3. Zawsze, gdy wydaje mi się, że kolejna książka niczym mnie już nie zaskoczy, trafiam na opowieść, jakiej jeszcze nie czytałam. Szczególnie cenię sobie naszych rodzimych fantastów (Sapkowski, Pilipiuk, Kres, Kańtoch), naturalnie w pokoju mam ołtarzyk Tolkiena oraz Gaimana, ale i wschodni sąsiedzi (Sedia, Strugaccy, Łukjanienko) w większości mi odpowiadają. Nie wspominając rzeszy innych pisarzy. O fantasy więc wiem, iż niemal nic jeszcze nie wiem. Bo tylko to mogę napisać z czystym sercem.
4. Książki, książki i jeszcze raz książki. Chociaż właściwie zaczęło się lata temu od MMORPG. Nie grywam w żadne Warhammery lub Neuroshimy. Czasem zdarza mi się wpaść na kilugodzinną sesyjkę do znajomych, ale preferuję realia autorskie.
5. ...
Powrót do góry Go down
http://www.lintharia.fora.pl
Iskariota
Marszałek Schaboszczakowy
Iskariota

Male
Liczba postów : 177
Registration date : 19/11/2008

Karta Postaci
Imię i Nazwisko (przydomek): Edvard de Grantz
Inwentarz:
Wygląd: Rycerz ludzki, miejscami spaczony mrokiem, który przypomina zgnilizne, czarne oczy z żółtym tęczówkami i ciemny bląd włosy

Delilah Empty
PisanieTemat: Re: Delilah   Delilah I_icon_minitimePią Maj 15, 2009 11:12 pm

Łukjanienko? O.O Hmm...ciekawe...

Napisz pracę w dowolnej formie, której nadasz nazwę:

"Świat, którego nie ma"

bądź

"Z legend Zachodniego Królestwa..."
Powrót do góry Go down
Delilah

Delilah

Female
Liczba postów : 24
Registration date : 07/02/2009

Delilah Empty
PisanieTemat: Re: Delilah   Delilah I_icon_minitimePią Maj 22, 2009 11:27 pm

Dzięki. Ale muszę Cię uprzedzić, że nie dane będzie mi w tym miesiącu niczego napisać. W poniedziałek wyjeżdżam do naszych wschodnich sąsiadów i nijak dostępu do internetu mieć nie będę.
Powrót do góry Go down
http://www.lintharia.fora.pl
Iskariota
Marszałek Schaboszczakowy
Iskariota

Male
Liczba postów : 177
Registration date : 19/11/2008

Karta Postaci
Imię i Nazwisko (przydomek): Edvard de Grantz
Inwentarz:
Wygląd: Rycerz ludzki, miejscami spaczony mrokiem, który przypomina zgnilizne, czarne oczy z żółtym tęczówkami i ciemny bląd włosy

Delilah Empty
PisanieTemat: Re: Delilah   Delilah I_icon_minitimeNie Maj 24, 2009 1:00 am

Wschodnich? Hmm...ja jestem ze wschodu xD

W porządku, I would be wainting...
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Delilah Empty
PisanieTemat: Re: Delilah   Delilah I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Delilah
Powrót do góry 
Strona 1 z 1