Lodowe Szczyty
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Lodowe Szczyty

Nowe Lodowe Szczyty SPECJALNIE DLA WAS na http://8mieczy.rpg-board.net/ (to nie żart)

IndeksIndeks  PortalPortal  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Utopiec John

Go down 
2 posters
AutorWiadomość
Utopiec John

Utopiec John

Liczba postów : 16
Registration date : 09/03/2009

Karta Postaci
Imię i Nazwisko (przydomek):
Inwentarz:
Wygląd:

Utopiec John Empty
PisanieTemat: Utopiec John   Utopiec John I_icon_minitimePon Maj 04, 2009 7:16 pm

1. Filip, dziecko jeszcze.
2. O was, mości Judaszu, nie wiem właściwie nic. Piszę podanie tu z prostej przyczyny: Varin i nameless mnie od siebie wywalili, ponoć za dużo graczy. U Archiego chłop żywego nie przepuści, inne krainy specjalnie nie żyją, a Lesij odpowiada mi mniej niż Zaczhodnie Wybrzeże.
3. Nieskromnie oceniam swoją wiedzę o fantasy na bardzo dobrą.
4. Kontakt z fantastyką mam dzięki książkom, grom komputerowym ewentualnie, książkom, konkurencyjnemu PBFowi własnej roboty i książkom. Grywam w tak zwane papierowe RPGi, w Neuroshimę i Warhammera.
5. Tu powinna znajdować się wzmianka o napisaniu opowiadania, ale o sposobie sprawdzenia waszych umiejętności zadecyduje dopiero gdy zobaczę wstępne podanie (czyt. czekaj na odpowiedź po napisaniu podania)
Powrót do góry Go down
http://www.lintharia.fora.pl
Iskariota
Marszałek Schaboszczakowy
Iskariota

Male
Liczba postów : 177
Registration date : 19/11/2008

Karta Postaci
Imię i Nazwisko (przydomek): Edvard de Grantz
Inwentarz:
Wygląd: Rycerz ludzki, miejscami spaczony mrokiem, który przypomina zgnilizne, czarne oczy z żółtym tęczówkami i ciemny bląd włosy

Utopiec John Empty
PisanieTemat: Re: Utopiec John   Utopiec John I_icon_minitimePon Maj 04, 2009 10:15 pm

Hmm...spoko

Napisz pracę pod tytułem:

Cuda i dziwy Williama Rogera IV

Powodzenia ^^
Powrót do góry Go down

Utopiec John
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Utopiec John. Podanie.

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach