nameless
Liczba postów : 310 Age : 36 Skąd : Never, Never Land Registration date : 20/11/2008
Karta Postaci Imię i Nazwisko (przydomek): Lothar Hammerhand Inwentarz: Wygląd: Wysoki (214cm) i cholernie ciężki (406kg) 'człowiek z kamienia' - Obsydianin. Jego skóra przypomina powierchnię głazu. Szara, miejscami ciemno-szara. W poprzek jego torsu biegnie czerwonawa żyła jakiegoś metalu. Oczy ma szare (jak stal), ale spojrzenie ciepłe.
| Temat: Sesje drużynowe Nie Kwi 26, 2009 12:21 pm | |
| Jak w temacie... Ostatnimi czasy obie sesje drużynowe jakie zacząłem wymarły z powodu nieobecności graczy. Takoż chciałem poinformować, że istnieje możliwość rozegrania sesji w kilka osób u mnie. Znaczy zgłoszenia będę przyjmował tutaj i je rozpatrywał, ale niekoniecznie umiejscowione będą na pustkowiach. Chociaż byłoby mi to na rękę~ Tak, czy inaczej możliwość rozegrania przygody w drużynie (max 3 os.) istnieje i jestem otwarty na wszelkie propozycje. Najlepiej jeśli zbierzecie od razu ekipę i się do mnie zgłosicie, bo z pojedyńczymi zgłoszeniami może być bałagan, albo ktoś się nie załapie i będzie zły etc... Różnie bywa. Prosiłbym, żebyście wyrażali chęć udziału właśnie tutaj i bez spamu~ Komentować możecie w innym temacie Jedna sesja drużynowa już jest w planach, także liczba wolnych 'slotów' oscyluje wokół... 1. Może 2, ale musielibyście mnie namówić Zatem czekam na zgłoszenia... Nie trzeba być tutaj graczem, ale przydałoby się, żeby graczem być w ogóle~ Od biedy możemy zacząć poza tym działem, gdzie już wcześniej taki proceder miał miejsce. Zgłoszenia oceniam sam... Być może mało obiektywnie. Kierując się swoim widzimisie... Żeby nie było, że nie ostrzegałem | |
|