Lodowe Szczyty
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Lodowe Szczyty

Nowe Lodowe Szczyty SPECJALNIE DLA WAS na http://8mieczy.rpg-board.net/ (to nie żart)

IndeksIndeks  PortalPortal  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Sesje drużynowe

Go down 
AutorWiadomość
nameless

nameless

Male
Liczba postów : 310
Registration date : 20/11/2008

Karta Postaci
Imię i Nazwisko (przydomek): Lothar Hammerhand
Inwentarz:
Wygląd: Wysoki (214cm) i cholernie ciężki (406kg) 'człowiek z kamienia' - Obsydianin. Jego skóra przypomina powierchnię głazu. Szara, miejscami ciemno-szara. W poprzek jego torsu biegnie czerwonawa żyła jakiegoś metalu. Oczy ma szare (jak stal), ale spojrzenie ciepłe.

Sesje drużynowe Empty
PisanieTemat: Sesje drużynowe   Sesje drużynowe I_icon_minitimeNie Kwi 26, 2009 12:21 pm

Jak w temacie...

Ostatnimi czasy obie sesje drużynowe jakie zacząłem wymarły z powodu nieobecności graczy. Takoż chciałem poinformować, że istnieje możliwość rozegrania sesji w kilka osób u mnie. Znaczy zgłoszenia będę przyjmował tutaj i je rozpatrywał, ale niekoniecznie umiejscowione będą na pustkowiach. Chociaż byłoby mi to na rękę~

Tak, czy inaczej możliwość rozegrania przygody w drużynie (max 3 os.) istnieje i jestem otwarty na wszelkie propozycje. Najlepiej jeśli zbierzecie od razu ekipę i się do mnie zgłosicie, bo z pojedyńczymi zgłoszeniami może być bałagan, albo ktoś się nie załapie i będzie zły etc... Różnie bywa.

Prosiłbym, żebyście wyrażali chęć udziału właśnie tutaj i bez spamu~ Komentować możecie w innym temacie bounce

Jedna sesja drużynowa już jest w planach, także liczba wolnych 'slotów' oscyluje wokół... 1. Może 2, ale musielibyście mnie namówić Razz

Zatem czekam na zgłoszenia... Nie trzeba być tutaj graczem, ale przydałoby się, żeby graczem być w ogóle~ Od biedy możemy zacząć poza tym działem, gdzie już wcześniej taki proceder miał miejsce.

Zgłoszenia oceniam sam... Być może mało obiektywnie. Kierując się swoim widzimisie... Żeby nie było, że nie ostrzegałem silent
Powrót do góry Go down

Sesje drużynowe
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Lodowe Szczyty :: Elliolan :: Pustkowia Północnego Wschodu-
Skocz do: