Rowen
Liczba postów : 2 Registration date : 18/04/2009
| Temat: Rowen Sob Kwi 18, 2009 1:37 pm | |
| 1. Konstanty(Tak tak mam na imię ) , lat 17 , kocham gry RPG/Fabularki i wszystko co ma jakikolwiek klimat 2. Nie wiele o tobie wiem - mam nadzieję ,że będę miał okazję dowiedzieć . Wybrałem cię dlatego ,że kraina Zachodnie Wybrzeże najlepiej bedzię pasować do klimatu mojej postaci i jej koncepcji 3. Duża , spora no coś jakoś tak - no napewno nie jestem jakis uber guru ale myślę ,że wiem o co chodzi w temacie 4. Czytam ,gram obracam się w tym towarzystwie . Conajmniej raz w tygodniu sesję jakiejś fabularki WH/ED/Neuro etc. I oczywiścię gram w najlepszą grę RPG jaka kiedykolwiek powstala Ultima Online :] 5. --------- | |
|
Iskariota Marszałek Schaboszczakowy
Liczba postów : 177 Age : 31 Skąd : Hell ^^ Registration date : 19/11/2008
Karta Postaci Imię i Nazwisko (przydomek): Edvard de Grantz Inwentarz: Wygląd: Rycerz ludzki, miejscami spaczony mrokiem, który przypomina zgnilizne, czarne oczy z żółtym tęczówkami i ciemny bląd włosy
| Temat: Re: Rowen Sob Kwi 18, 2009 4:48 pm | |
| Hmm...hmm...hmm...i jeszcze raz hmm... Dobra Widzę, że podstawy masz, ale musiałbym cię wpierw sprawdzić. Nie musisz pisać opowiadania, lecz przez jakiś czas będę miał cię na oku. To znaczy, iż podczas pisania z tobą sesji będę bardziej zwracał uwagę. Przyjęty na okres próbnyOczekuje KP | |
|