nameless
Liczba postów : 310 Age : 36 Skąd : Never, Never Land Registration date : 20/11/2008
Karta Postaci Imię i Nazwisko (przydomek): Lothar Hammerhand Inwentarz: Wygląd: Wysoki (214cm) i cholernie ciężki (406kg) 'człowiek z kamienia' - Obsydianin. Jego skóra przypomina powierchnię głazu. Szara, miejscami ciemno-szara. W poprzek jego torsu biegnie czerwonawa żyła jakiegoś metalu. Oczy ma szare (jak stal), ale spojrzenie ciepłe.
| Temat: Pierdoły różniaste Pon Kwi 13, 2009 11:13 pm | |
| Jak w temacie: Temat o wszystkim i o niczym~ Jakby ktoś chciał jakieś komentarze, obelgi, pochwały, pytania zamieścić to jak najbardziej tutaj można. Radosny spam też nie będzie karany ;] | |
|
nameless
Liczba postów : 310 Age : 36 Skąd : Never, Never Land Registration date : 20/11/2008
Karta Postaci Imię i Nazwisko (przydomek): Lothar Hammerhand Inwentarz: Wygląd: Wysoki (214cm) i cholernie ciężki (406kg) 'człowiek z kamienia' - Obsydianin. Jego skóra przypomina powierchnię głazu. Szara, miejscami ciemno-szara. W poprzek jego torsu biegnie czerwonawa żyła jakiegoś metalu. Oczy ma szare (jak stal), ale spojrzenie ciepłe.
| Temat: Re: Pierdoły różniaste Sob Kwi 18, 2009 10:31 am | |
| Może to marne usprawiedliwienie, ale ostatnimi czasy cierpię na atak alergii. Zapalenie spojówek połączone z podłym katarem... Ledwo w monitor patrzę, także mam nadzieję, że nikt się na mnie nie obrazi za tę zwłokę w pisaniu... Po niedzieli obiecuję wszystki odpisy poczynić. | |
|
Archiwilimłoteczkopodobn Wielki Wezyr
Liczba postów : 619 Age : 36 Skąd : Z zachodu Registration date : 19/11/2008
Karta Postaci Imię i Nazwisko (przydomek): Mag Eustachy Inwentarz: Wygląd: Łojezu!
| Temat: Re: Pierdoły różniaste Nie Kwi 19, 2009 4:37 pm | |
| oby cie i twoją alegrie pieruny łogniste siarczyste ooo! | |
|
nameless
| Temat: Re: Pierdoły różniaste Nie Kwi 19, 2009 4:46 pm | |
| A chciałem Ci dzisiaj odpisać~ | |
|
Sponsored content
| Temat: Re: Pierdoły różniaste | |
| |
|