Lodowe Szczyty
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Lodowe Szczyty

Nowe Lodowe Szczyty SPECJALNIE DLA WAS na http://8mieczy.rpg-board.net/ (to nie żart)

IndeksIndeks  PortalPortal  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Paulus.............

Go down 
5 posters
AutorWiadomość
Pawlako

Pawlako

Liczba postów : 22
Registration date : 19/11/2008

Paulus............. Empty
PisanieTemat: Paulus.............   Paulus............. I_icon_minitimeCzw Lis 20, 2008 5:08 pm

Imię: Paulus
Nazwisko: nieznane
Wzrost: 183 cm
Waga: 70 kg

Rasa: Człowiek

Statystyki:

SIŁA Przeciętny
WYTRZYMAŁOŚĆ Przeciętny
SZYBKOŚĆ Przeciętny
ZRĘCZNOŚĆ Przeciętny
MĄDROŚĆ Przeciętny
PSYCHIKA Przeciętny

Inwentarz:

Głowa ::
Szyja ::
Korpus ::
Ręce ::
Prawa dłoń :: Krótki miecz- Mniejsza wersja zwykłego, żołnierskiego miecza powszechnie używanego przez oddziały najemników i pieszych zbrojnych na całym chyba świecie. Nie jest to może najpotężniejsza broń, lecz dzięki swojej lekkości jest łatwa w użyciu i wszechstronna.
Lewa dłoń :: Sztylet- Długi i ostry bojowy nóż. Łatwy do ukrycia znakomity jako broń pomocnicza czy też narzędzie zadawania cichej śmierci niczego niespodziewającej się ofierze.
Nogi ::
Palce ::

Noże do rzucania X 3

Sakiewka: 13 koron

Historia

Wychowywałem się w zamożnej rodzinie na południowo-zachodnich wyspach. Ojciec mój był genialnym kupcem który okazję wyczuwał na kilometr, a matka zaś prowadziła karczmę. Uczyłem się w bardzo dobrej szkole wręcz najlepszej, a szło mi w niej nie najgorzej.
Mimo tego pragnąłem przygody. Dnia kiedy jechałem do dalekiego osady rybackiej z karawaną ojca napadli na nas bandyci. Porwali mnie i matkę, a ojciec zaginął. Miałem wtedy 14 lat. Do 16 roku życia wychowywałem się wśród bandytów, aż uratował mnie mnich z klasztoru umiejscowionego w górach.
Zabrał mnie tam i do 25 roku uczyłem się technik walki i przetrwania w górach a także w zwykłym lesie. W ostatnim roku nauki Mistrz nauczył mnie podstaw magii ognia.
Od dziecka byłem bardzo nieufny a te lata spędzone wśród bandytów bardziej przekonały mnie do takiej postawy. Ogólnie jestem tolerancyjny, szanuje inne rasy i religie.
Powrót do góry Go down
Soulforged

Soulforged

Male
Liczba postów : 65

Karta Postaci
Imię i Nazwisko (przydomek): Slarjik Wróbel
Inwentarz:
Wygląd: Młody mężczyzna, wysoki i dość masywnej postury, o skromnej twarzy i niepozornym zachowaniu.

PisanieTemat: Re: Paulus.............   Paulus............. I_icon_minitimeSob Lis 22, 2008 12:53 am

Przypomnij- do kogo idziesz?
Do mnie i potem chciałeś zmienić na ruiny, tak?
Powrót do góry Go down
Wiader

Wiader

Male
Liczba postów : 546

Karta Postaci
Imię i Nazwisko (przydomek): Warlir The Barbarian, Tenara Bard
Inwentarz:
Wygląd: Warlir- wielki zielony ork z morożącymi krew w żyłach czerwonymi tatuażami. Posiada ogon, skrzydła i rogi na głowie oraz dłoniach. Tenara- lśniący duch.

PisanieTemat: Re: Paulus.............   Paulus............. I_icon_minitimeSro Gru 24, 2008 1:24 am

Zamknij Souleczko. Very Happy
Powrót do góry Go down
Hesman

Hesman

Liczba postów : 74
Registration date : 25/11/2008

Karta Postaci
Imię i Nazwisko (przydomek): Azgarder Gerutar
Inwentarz:
Wygląd: Przysadisty krasnolud z bradą wychodzącą za piersi i dziwną sprzączką u pasa

PisanieTemat: Re: Paulus.............   Paulus............. I_icon_minitimePon Sty 05, 2009 10:39 pm

No zamknij zamknij ba ci Wiader będzie wytykał. Very Happy
Powrót do góry Go down
Wiader

Wiader

Male

Karta Postaci
Inwentarz:
Wygląd: Warlir- wielki zielony ork z morożącymi krew w żyłach czerwonymi tatuażami. Posiada ogon, skrzydła i rogi na głowie oraz dłoniach. Tenara- lśniący duch.

PisanieTemat: Re: Paulus.............   Paulus............. I_icon_minitimeWto Sty 06, 2009 12:31 am

Jestem zUy. Twisted Evil

Zamykać, bo ja się też nie zamknę. Very Happy
Powrót do góry Go down
Arakhen

Arakhen

Male
Liczba postów : 366
Registration date : 20/11/2008

Karta Postaci
Imię i Nazwisko (przydomek): Arakhen Velor
Inwentarz:
Wygląd:

PisanieTemat: Re: Paulus.............   Paulus............. I_icon_minitimeWto Sty 06, 2009 12:43 am

Tak, Wiader zna szermierkę kijem Baseballowym. Istny szermierz natchniony w dresie. Ja bym mu nie podskakiwał na waszym miejscu droga administracjo...
Powrót do góry Go down
Wiader

Wiader

Male

Karta Postaci
Inwentarz:

PisanieTemat: Re: Paulus.............   Paulus............. I_icon_minitimeWto Sty 06, 2009 12:52 am

Arakhen... nie prowokuj ich. Very Happy
Powrót do góry Go down
Hesman

Hesman

Liczba postów : 74
Registration date : 25/11/2008

Karta Postaci
Imię i Nazwisko (przydomek): Azgarder Gerutar
Inwentarz:
Wygląd: Przysadisty krasnolud z bradą wychodzącą za piersi i dziwną sprzączką u pasa

PisanieTemat: Re: Paulus.............   Paulus............. I_icon_minitimePią Sty 09, 2009 9:13 pm

A czemu nie chciałbym zobaczyć olimpiadę z walką na kije baseballowe. Polacy mieliby kolejne złoto. Razz
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Paulus.............   Paulus............. I_icon_minitime

Powrót do góry Go down

Paulus.............
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Lodowe Szczyty :: Na dobry początek... :: Karty postaci-
Skocz do: