| Paulus............. | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Pawlako
Liczba postów : 22 Registration date : 19/11/2008
| Temat: Paulus............. Czw Lis 20, 2008 5:08 pm | |
| Imię: Paulus Nazwisko: nieznane Wiek: 26 Wzrost: 183 cm Waga: 70 kg
Rasa: Człowiek
Statystyki:
SIŁA Przeciętny WYTRZYMAŁOŚĆ Przeciętny SZYBKOŚĆ Przeciętny ZRĘCZNOŚĆ Przeciętny MĄDROŚĆ Przeciętny PSYCHIKA Przeciętny
Inwentarz:
Głowa :: Szyja :: Korpus :: Ręce :: Prawa dłoń :: Krótki miecz- Mniejsza wersja zwykłego, żołnierskiego miecza powszechnie używanego przez oddziały najemników i pieszych zbrojnych na całym chyba świecie. Nie jest to może najpotężniejsza broń, lecz dzięki swojej lekkości jest łatwa w użyciu i wszechstronna. Lewa dłoń :: Sztylet- Długi i ostry bojowy nóż. Łatwy do ukrycia znakomity jako broń pomocnicza czy też narzędzie zadawania cichej śmierci niczego niespodziewającej się ofierze. Nogi :: Palce ::
Noże do rzucania X 3
Sakiewka: 13 koron
Historia
Wychowywałem się w zamożnej rodzinie na południowo-zachodnich wyspach. Ojciec mój był genialnym kupcem który okazję wyczuwał na kilometr, a matka zaś prowadziła karczmę. Uczyłem się w bardzo dobrej szkole wręcz najlepszej, a szło mi w niej nie najgorzej. Mimo tego pragnąłem przygody. Dnia kiedy jechałem do dalekiego osady rybackiej z karawaną ojca napadli na nas bandyci. Porwali mnie i matkę, a ojciec zaginął. Miałem wtedy 14 lat. Do 16 roku życia wychowywałem się wśród bandytów, aż uratował mnie mnich z klasztoru umiejscowionego w górach. Zabrał mnie tam i do 25 roku uczyłem się technik walki i przetrwania w górach a także w zwykłym lesie. W ostatnim roku nauki Mistrz nauczył mnie podstaw magii ognia. Od dziecka byłem bardzo nieufny a te lata spędzone wśród bandytów bardziej przekonały mnie do takiej postawy. Ogólnie jestem tolerancyjny, szanuje inne rasy i religie. | |
|
| |
Soulforged
Liczba postów : 65 Age : 36 Skąd : 3-Miasto Registration date : 19/11/2008
Karta Postaci Imię i Nazwisko (przydomek): Slarjik Wróbel Inwentarz: Wygląd: Młody mężczyzna, wysoki i dość masywnej postury, o skromnej twarzy i niepozornym zachowaniu.
| Temat: Re: Paulus............. Sob Lis 22, 2008 12:53 am | |
| Przypomnij- do kogo idziesz? Do mnie i potem chciałeś zmienić na ruiny, tak? | |
|
| |
Wiader
Liczba postów : 546 Age : 30 Skąd : Znienacka Registration date : 19/11/2008
Karta Postaci Imię i Nazwisko (przydomek): Warlir The Barbarian, Tenara Bard Inwentarz: Wygląd: Warlir- wielki zielony ork z morożącymi krew w żyłach czerwonymi tatuażami. Posiada ogon, skrzydła i rogi na głowie oraz dłoniach. Tenara- lśniący duch.
| Temat: Re: Paulus............. Sro Gru 24, 2008 1:24 am | |
| Zamknij Souleczko. | |
|
| |
Hesman
Liczba postów : 74 Age : 29 Registration date : 25/11/2008
Karta Postaci Imię i Nazwisko (przydomek): Azgarder Gerutar Inwentarz: Wygląd: Przysadisty krasnolud z bradą wychodzącą za piersi i dziwną sprzączką u pasa
| Temat: Re: Paulus............. Pon Sty 05, 2009 10:39 pm | |
| No zamknij zamknij ba ci Wiader będzie wytykał. | |
|
| |
Wiader
Karta Postaci Imię i Nazwisko (przydomek): Warlir The Barbarian, Tenara Bard Inwentarz: Wygląd: Warlir- wielki zielony ork z morożącymi krew w żyłach czerwonymi tatuażami. Posiada ogon, skrzydła i rogi na głowie oraz dłoniach. Tenara- lśniący duch.
| Temat: Re: Paulus............. Wto Sty 06, 2009 12:31 am | |
| Jestem zUy. Zamykać, bo ja się też nie zamknę. | |
|
| |
Arakhen
Liczba postów : 366 Skąd : Kraków Registration date : 20/11/2008
Karta Postaci Imię i Nazwisko (przydomek): Arakhen Velor Inwentarz: Wygląd:
| Temat: Re: Paulus............. Wto Sty 06, 2009 12:43 am | |
| Tak, Wiader zna szermierkę kijem Baseballowym. Istny szermierz natchniony w dresie. Ja bym mu nie podskakiwał na waszym miejscu droga administracjo... | |
|
| |
Wiader
| Temat: Re: Paulus............. Wto Sty 06, 2009 12:52 am | |
| Arakhen... nie prowokuj ich. | |
|
| |
Hesman
Liczba postów : 74 Age : 29 Registration date : 25/11/2008
Karta Postaci Imię i Nazwisko (przydomek): Azgarder Gerutar Inwentarz: Wygląd: Przysadisty krasnolud z bradą wychodzącą za piersi i dziwną sprzączką u pasa
| Temat: Re: Paulus............. Pią Sty 09, 2009 9:13 pm | |
| A czemu nie chciałbym zobaczyć olimpiadę z walką na kije baseballowe. Polacy mieliby kolejne złoto. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Paulus............. | |
| |
|
| |
| Paulus............. | |
|