| Umpa umpa wczoraj zjadłem hefalumpa | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Archiwilimłoteczkopodobn Wielki Wezyr
Liczba postów : 619 Age : 36 Skąd : Z zachodu Registration date : 19/11/2008
Karta Postaci Imię i Nazwisko (przydomek): Mag Eustachy Inwentarz: Wygląd: Łojezu!
| Temat: Umpa umpa wczoraj zjadłem hefalumpa Sob Mar 14, 2009 8:25 pm | |
| Przebiegł dreszcz po białej ścianie i poleciał hen hen dalej a tu nie o dreszczach mowa tylko o łodzi kapitalnej Co to jak się do niej wsiądzie i odpali wszystkie motory To trzustka na nerce siądzie a człek padnie gromem trafiony bo to łódka iście boska z szóstym biegiem ciut astralnym. nie dostaniesz jej już w kioskach bo sprzedano wszystkie czarnym. Teraz afrykański naród myśli tęgo całymi dniami co ma zrobić z motorówką gdy stoi w centrum sachary. | |
|
| |
No_Name
Liczba postów : 78 Age : 33 Skąd : Bielsko-Biała Registration date : 23/11/2008
| Temat: Re: Umpa umpa wczoraj zjadłem hefalumpa Nie Mar 15, 2009 1:50 am | |
| Nie do rymu, nie do taktu, Wsadź se dupę do kontaktu, A w kontakcie dupa boli, cały świat się tam pier**li, Zdrowo ciśnie, naprzód kloca, no i obiad, tego chłopca Pomarańcze i warzywa, W moim kiblu, ryba pływa,
Chyba piwo sobie strzele, bo mi bije, na niedziele, | |
|
| |
Karta Postaci Imię i Nazwisko (przydomek): Mag Eustachy Inwentarz: Wygląd: Łojezu!
| Temat: Re: Umpa umpa wczoraj zjadłem hefalumpa Nie Mar 15, 2009 1:55 am | |
| Tutaj racje przyznam ci kolego, ani rymu, ani klocków lego. bo ja pisze białe wiersze wapno nie wysechło jeszcze. A jak wyschnie będzie super rzucę w ciebie kaczy kuper co wybije ci z tej głowy napój ów alkoholowy! | |
|
| |
No_Name
| Temat: Re: Umpa umpa wczoraj zjadłem hefalumpa Nie Mar 15, 2009 2:02 am | |
| Ja tam napoju nie opuszczę, Prędzej ciebie w kiblu spuszczę. Klocki fajne są, co z tego? Piwo lepsze jest od lego.
Super doła można złapać, od takiego piwa mego, co samotnie sobie pije, i dalej sobie pije, zamiast z kumplem, jakimś tam lumpem. | |
|
| |
| Temat: Re: Umpa umpa wczoraj zjadłem hefalumpa Nie Mar 15, 2009 2:15 am | |
| lumpy też porządne ludzie, chociaż żyją w ciągłym brudzie brud ten ich prywatna twierdza co tożsamość ich potwierdza.
Piwo z lumpem, fajna sprawa bo alkohol we krwi sprawia, że menel tak się zmienia tak go ciągnie do myślenia, i przemyślunki jego własne mądre są do kurki jasnej.
ale bardziej hardkorowe są wciąż klocki kolorowe razem z lumpem składać lego nie ma w życiu nic lepszego | |
|
| |
No_Name
| Temat: Re: Umpa umpa wczoraj zjadłem hefalumpa Nie Mar 15, 2009 2:32 am | |
| ależ panie, jakież kloki? kiedy polskie mamy flaszki, Dobre, smaczne, (prawie) ale tanie, tak jak woda,
Jednak wódka jest od tego, by się w klopie schewtać z tego,
Po co piwa i te sprawy, kiedy polskie wina z wawy, dobre są, jak inne przecie, mimo siarki, sami wiecie...
Tak więc piwo wciąż pociągam, no bo inne jakieś takie, że te kloki są na bakiel. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Umpa umpa wczoraj zjadłem hefalumpa | |
| |
|
| |
| Umpa umpa wczoraj zjadłem hefalumpa | |
|