Lodowe Szczyty
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Lodowe Szczyty

Nowe Lodowe Szczyty SPECJALNIE DLA WAS na http://8mieczy.rpg-board.net/ (to nie żart)

IndeksIndeks  PortalPortal  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Do potencjalnych graczy | O MNIE

Go down 
AutorWiadomość
Archiwilimłoteczkopodobn
Wielki Wezyr
Archiwilimłoteczkopodobn

Male
Liczba postów : 619
Registration date : 19/11/2008

Karta Postaci
Imię i Nazwisko (przydomek): Mag Eustachy
Inwentarz:
Wygląd: Łojezu!

Do potencjalnych graczy | O MNIE Empty
PisanieTemat: Do potencjalnych graczy | O MNIE   Do potencjalnych graczy | O MNIE I_icon_minitimeNie Gru 21, 2008 2:40 am

Witam. Jestem Archiwilimłoteczkopododobnymochanitanin. Dla przyjaciół Archiwilimłoteczkopodobny, dla leniwych Archi, dla leniwych przyjaciół Józiu. Las Południowy jest moją domeną, rządzę tutaj niepodzielnie i jeżeli chcesz sobie u mnie pograć, czytaj:

skala wymagań: 8/10.

Nie jest to mało, ale wynika to z tego faktu, iż na każdy odpis poświęcam sporo czasu i żal mi potem patrzeć, jak gracz swoją odpowiedzią w dwóch linijkach cały ten czas marnuje. Oczywiście, są sytuacje, w których więcej odpisać się nie da, byleby nie było to nagminne.

Co wymagam od gracza? Po pierwsze: umiejętności dobrego pisania, oraz "wejścia" w skórę swojego bohatera. Liczne monologi wewnętrzne mile widziane. Zwracam też uwagę na interpunkcje, zwłaszcza przecinki - nie wiesz gdzie je stawiać, to nie masz po co tutaj przychodzić. Dla odmiany, ortografię ignoruje. Nie całą co prawda, ale dla mnie nie ma różnicy między u/ó, ż/rz, h/ch. Co nie znaczy, że macie się nie starać - Word i Firefox to przydatne narzędzia.
____

Wszyscy zaczynają w Haryot lub Materit. Wyjątki póki co nie są przewidziane, aczkolwiek w przyszłości całkiem możliwe.

To, jak będzie wyglądała gra, wygląda tylko do ciebie - możesz nawet w ogóle nie zbliżać się do Lasu, bowiem w tych trzech krajach też jest sporo do roboty Wink.

Jednakże... las jest niezbadany, jego tajemniczość przyciąga ludzi, którzy chcą się zapisać na kartach historii, lub też takich, których pobudki są kompletnie inne. Jeżeli uda ci się dostać w głąb lasu, okryć coś, a potem stamtąd wrócić i rozpowszechnić swoje odkrycie - imię twojej postaci będzie widnieć w opisie krain.

Ostatnio zmieniony przez Archiwilimłoteczkopodobn dnia Nie Mar 15, 2009 1:52 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Archiwilimłoteczkopodobn
Wielki Wezyr
Archiwilimłoteczkopodobn

Male
Liczba postów : 619
Registration date : 19/11/2008

Karta Postaci
Imię i Nazwisko (przydomek): Mag Eustachy
Inwentarz:
Wygląd: Łojezu!

Do potencjalnych graczy | O MNIE Empty
PisanieTemat: Re: Do potencjalnych graczy | O MNIE   Do potencjalnych graczy | O MNIE I_icon_minitimePią Lut 20, 2009 1:55 am

Dopisek:

1. Postać może mieć ze sobą nawet miliard sztuk złota i pięć armat, jeżeli to będzie dobrze uzasadnione i opisane.

2. zapamiętać: NIE TOLERUJE sztywnego podziału na dobro i zło. Nie ma wojowników zła, nie ma rycerzy dobra, i do cholery na pewno nie ma wojny między dobrem i złem.

3. przygoda ma być rozrywką też dla mnie, więc odpisy na odpieprz raczej nie są wskazane.
Powrót do góry Go down

Do potencjalnych graczy | O MNIE
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Lodowe Szczyty :: Elliolan :: Południowy Las-
Skocz do: