| Moveric | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Moveric
Liczba postów : 257 Age : 32 Skąd : Kraków Registration date : 20/11/2008
Karta Postaci Imię i Nazwisko (przydomek): Moveric, Motion Inwentarz: Wygląd:
| Temat: Moveric Pią Lis 28, 2008 5:50 pm | |
| Imię: Moveric Nazwisko: Nieznane Wzrost: 180 cm Waga: 72 kg Rasa: Półelf Półelfy to rasa zrodzona z połączenia człowieka i elfa. Jednak ani jedna ani druga społeczność nie zaakceptowała do końca "odmieńców". Według ludzi półelfy wyglądają jak elfy natomiast "leśni królowie" twierdzą przeciwnie. Półefy mają znacznie mocniejsze wyrazy twarzy niż piękne elfy, dorastają natomiast znacznie wolniej i dłużej niż ludzie. Traktowane są zazwyczaj jak wygnańcy dlatego dużo częściej można spotkać tą rasę w podróży aniżeli w Mieście. Nieliczni jednak zostają z ludźmi bądź elfami. Jednak traktowani są tam z pogardą. Nie znaczy to oczywiście że nie ma wyjątków, nieraz słyszy się że to waśnie połelf uratował wioskę przed najazdem lub postąpił równie szlachetnie. Statystyki Siła: przeciętny Wytrzymałość: poniżej przeciętnej Zręczność: powyżej przeciętnej Mądrość: powyżej przeciętnej Psychika: poniżej przeciętnej Inwentarz: Głowa: Szyja: Korpus: Biała koszula i długa złocista peleryna , lutnia przewieszona przez plecy Ręce: Prawa dłoń: Lewa dłoń: Nogi: Spodnie, wysokie skórzane buty Palce: Mieszek: 30 sztuk złota Historia: Byłem wychowywany wśród Elfów. Byłem jednak traktowany przez nich z pogardą i dezaprobatą. Zachowywali się jakby to była moja wina, że moim ojcem jest człowiek. Mieszkałem sam gdyż moja matka umarła dawno temu. Nie mogła znieść myśli że jej syn jest półelfem, więc popełniła samobójstwo. Jedyną istotą w mieście jaką mnie akceptowała był Maretin. Stary poczciwy bard który niestety musiał osiąść na stałe w jednym miejscu. Nauczyłem się jego rzemiosła. Pokazywał mi nowe piosenki, w naszym języku, a ja starałem się zapamiętywać ich teksty. Dał mion również swoją lutnie która nie raz była jego jedynym i najlepszym kamratem. Postanowiłem jednak wyruszyć w świat, gdyż pomyślałem, że nie będę marnował sobie życia w lesie na ziemi jest przecież tyle przygód… Chciałbym do Servantesa, jeśli nie przyjmie
Ostatnio zmieniony przez Moveric dnia Sob Lis 29, 2008 9:42 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Arakhen
Liczba postów : 366 Skąd : Kraków Registration date : 20/11/2008
Karta Postaci Imię i Nazwisko (przydomek): Arakhen Velor Inwentarz: Wygląd:
| Temat: Re: Moveric Pią Lis 28, 2008 6:03 pm | |
| O ile mi wiadomo, na samym początku nie można mieć innej broni niż sztylet. Co prawda odjąłeś sobie złoto, ale musiałbyś ustalić sprawę broni z mg... Historia też taka byle jaka, ale to już sprawa Adminów i MG... | |
|
| |
Wiader
Liczba postów : 546 Age : 30 Skąd : Znienacka Registration date : 19/11/2008
Karta Postaci Imię i Nazwisko (przydomek): Warlir The Barbarian, Tenara Bard Inwentarz: Wygląd: Warlir- wielki zielony ork z morożącymi krew w żyłach czerwonymi tatuażami. Posiada ogon, skrzydła i rogi na głowie oraz dłoniach. Tenara- lśniący duch.
| Temat: Re: Moveric Pią Lis 28, 2008 7:43 pm | |
| Nie można mieć żadnej broni, a jak ktoś ją ma to zazwyczaj jest ona gubiona, rozwalana, łamana w bardzo krótkim czasie. Zazwyczaj jeszcze na pierwszej stronie. | |
|
| |
Varin
Liczba postów : 305 Age : 29 Skąd : Małopolska Registration date : 19/11/2008
Karta Postaci Imię i Nazwisko (przydomek): Inwentarz: Wygląd:
| Temat: Re: Moveric Pią Lis 28, 2008 8:55 pm | |
| MG do którego idzie się na temat broni wypowie, wy buziaczki w kubełeczki. | |
|
| |
Lesij Król Spamu
Liczba postów : 769 Age : 33 Registration date : 19/11/2008
| Temat: Re: Moveric Pią Lis 28, 2008 8:57 pm | |
| Dokładnie | |
|
| |
Servantes
Liczba postów : 246 Registration date : 19/11/2008
| Temat: Re: Moveric Sob Lis 29, 2008 9:07 pm | |
| Żeby nie posądzono o niesprawiedliwość... Won stom broniom. A tak w ogóle, looknij na ogłoszenia i przemyśl sprawę dobrze Tak się składa że mam teraz w cholerę maluśko czasu. | |
|
| |
Moveric
| Temat: Re: Moveric Sob Lis 29, 2008 9:43 pm | |
| kp naprawiona | |
|
| |
Moveric
| Temat: Re: Moveric Sro Gru 03, 2008 4:32 pm | |
| Ja pozwole sobie przypomnieć że karta jest naprawiona, a przez 4 dni nikt nie wyraził o niej swojego zdania | |
|
| |
Varin
Liczba postów : 305 Age : 29 Skąd : Małopolska Registration date : 19/11/2008
Karta Postaci Imię i Nazwisko (przydomek): Inwentarz: Wygląd:
| Temat: Re: Moveric Sro Gru 03, 2008 5:00 pm | |
| Jaja, Serv ma mało czasu, idź do kogoś innego. Tak pisał, więc chodziło mu raczej o to żebyś z niego zrezygnował. | |
|
| |
Moveric
| Temat: Re: Moveric Sro Gru 03, 2008 5:21 pm | |
| ok, w takim razie chciałbym do Hetera | |
|
| |
Dzidzia
Liczba postów : 100 Age : 23 Skąd : Transylwania Registration date : 19/11/2008
Karta Postaci Imię i Nazwisko (przydomek): Adrun De Lagrian Inwentarz: Wygląd: Odziany w poszarpany, czarny habit z wielkim kapturem i z kosturem ze srebra.
| Temat: Re: Moveric Sro Gru 03, 2008 5:35 pm | |
| Dobrze nadworny bardzie, witamy w nieskromnych progach Pałacu... Przygodę zrobię ci za chwilę, jak odpiszę reszcie graczy, ok | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Moveric | |
| |
|
| |
| Moveric | |
|